Comitè CIENTÍFIC


Ramon Aiguad03_aiguadeé.
Fisioterapeuta. Professor del Departament Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida i adjunt VR de campus UdL per a temes de Promoció de la salut.
isabelIsabel del Arco. Doctora en Psicopedagogia. Professora Titular d’Universitat del Departament de Pedagogia i Psicologia de la Universitat de Lleida.

 

carlesCarles Casanova. Doctor en Fisioteràpia. Professor de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida.
00_espigaresGemma  Espigares. Infermera. Estudiant de doctorat amb una beca d’investigació a l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya.
josep_gabarroJosep Gabarró. Economista i Actuari d’assegurances. Director de Planificació i Cooperació municipal de la Diputació de Lleida.
01_gairinJoaquín Gairín. Doctor en l’àmbit de la pedagogia. Catedràtic de didàctica i organització escolar. Universitat Autònoma de Barcelona
iraida_gimenoIraida Gimeno. Doctora en l’àmbit de la salut. Infermera. CAP Primer de maig de Lleida.
luisaM. Luisa Guitard. Doctora en Infermeria.  Professora de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida.
estrella_laluezaEstrella Lalueza. Infermera. ABS Almacelles i Coordinadora d’activitats comunitàries de l’àmbit Lleida.
alicia_marquezAlicia Márquez. Infermera.  CAP Rambla Ferran i Coordinadora del Programa Salut i Escola territorial de Lleida.

 

06_masSebastià Mas. Doctor en l’àmbit de l’activitat física i l’esport. Professor d’exercici físic i salut a l’INEFC Lleida i Barcelona. Membre del grup de recerca consolidat “Moviment humà” de la UdL.
pratJoan Antoni Prat. Doctor “Honoris Causa” per la Universitat de Sant Petersburg. Llicenciat en Educació Física per l’INEF de Madrid. Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya.
 04_serraNoemí Serra. Doctora en l’àmbit de l’activitat física i l’esport. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Professora del Tecnocampus Mataró-Maresme i Responsable d’investigació de l’associació Nereu.
07_serranoJosé Serrano. Doctor en l’àmbit de la medicina. Institut de Recerca Biomèdica. Professor del grau de nutrició de la Universitat de Lleida.