Ponents

 

 

isabelIsabel del Arco. Doctora en Psicopedagogia. Llicenciada en Filosofia i Cc de l’Educació i Diplomada en Professorat d’EGB. Coordinadora de l’equip EDO-UdL. Professora Titular d’Universitat del Departament de Pedagogia i Psicologia de la UdL.  Les línies d’investigació preferentment en: organització i gestió educativa, atenció a la diversitat i  innovació docent. Premiada pel govern de la Generalitat al 2011 i al 2013 amb el Premi Jaume Vicens Vives a la Qualitat Docent Universitària.

 

sebastia_barrancoSebastià Barranco. Metge per UB, tècnic superior de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya. Ha col·laborat com a professor de Salut Pública en la Escola de Treball Social, Infermeria i Medicina  de Lleida. Actualment és cap del servei de Promoció de Salut a Lleida i Alt Pirineu i Aran.

 

 

maite codinaMaite Codina. Diplomada en Magisteri i Psicopedagogia. Actualment treballa a l’escola Francesc Feliu, a Aitona. Regidora de Sanitat i família, Serveis Socials i Dona.

 

 

 

silvia_eliesSílvia Elies. Diplomada en Educació Social i Llicenciada en Psicopedagogia. Treballa com a Tècnica de Salut i Educadora Social als Serveis Socials d’Atenció Primària del Consell Comarcal de l’Urgell. És la coordinadora del Programa “Fem Salut”, el qual va crear el 2012, amb l’objectiu de promoure hàbits saludables a l’Urgell.

 

00_espigaresGemma  Espigares. INEFC-Lleida. Graduada en infermeria i màster en recerca en salut per la Universitat de Lleida. Actualment, gaudeix d’una beca predoctoral a l’INEFC Lleida on fa el doctorat. Participa en processos d’avaluació de la qualitat de la universitat amb l’AQU, ANECA, UNIBASQ i ACPUA.

 

 

divinaDivina Farreny. Diplomada en Infermeria i Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (INEFC). Màster en Hisenda Local i autonòmica i Postgrau en Nutrició i dietètica clíniques. Professora associada a la Facultat d’Infermeria de Lleida. Pertany al grup de recerca -Cures, Epidemiologia i Educació per a la Salut de la Universitat de Lleida. Ha participat en diferents comunicacions a congressos i articles en revistes. Treballa a la Diputació de Lleida, Cooperació Municipal.

 

jos_farrenyJos Farreny. Diplomada en Infermeria. Màster en ciències sanitàries. Ha participat en diferents investigacions i ha col·laborat com a docent en diverses ocasions. Ha estat coordinadora de Lleida camina des del 2009 i actualment és infermera a la Llar de Sant Josep.

 

 

kelliFerriKelly Ferry. Llicenciada en Ciència de l’activitat física i esport  i Màster en Activitat Física i Salut en INEFC Barcelona. Entrenadora personal i promotora d’exercici físic per la salut al Reial Club de Polo de Barcelona.

 

 

 

eva_figuera2Eva Figuera. Llicenciada en Psicologia. Màster en Gestió i organització de ONGs. Professora associada a la Facultat d’Infermeria de la Universitat de Lleida. Gerent-Coordinadora de la aecc-Catalunya contra el càncer de Lleida. Promotora del programa “Molt per viure” de l’aecc a Lleida per l’atenció integral a dones intervingudes de càncer de mama a Lleida i comarques.

 

 

cristina_fondevilaCristina Fondevila. Diplomada en Infermeria y Fisioterapia. Coordinadora del àrea de Fisioterapia de la aecc- Catalunya contra el càncer a Lleida. Promotora  del programa “ Molt per viure” de l’aecc a Lleida per l’atenció integral a dones intervingudes de càncer de mama a Lleida i comarques. Directora del Centre de Fisioterapia CF.

 

 

mireia_fontanetMireia Fontanet. Diplomada en Educació Social  i Postgrau Mediació Intercultural des de la Perspectiva de Gènere. Des del 2006 treballa a l’Ajuntament de Tàrrega, actualment com a coordinadora de Joventut, Polítiques d’Igualtat, Sanitat, Gent Gran i Immigració.Dos dels projectes impulsats per ella han estat guardonats amb el Premi Francesc Candel, a accions de sensibilització i integració social vers les persones immigrades: Desmuntant rumors. Respostes objectives als rumors i estereotips entorn a la immigració (2012) i Projecte teatral Close encounters of the different kind (2014). L’any 2015 va publicar el llibre Mai no he fet res sol.

 

DanielGabarroDaniel Gabarró. Diplomat en direcció i organització d’empreses, mestre, psicopedagog, llicenciat en humanitats, diplomat en direcció i expert en PNL. Ha estat professor de la Universitat Ramon Llull i actualment és professor de la Universitat de Lleida en el màster de Mindfullness i en el curs d’expert universitari de Compliance: una visió ètica a l’empresa. És empresari, escriptor, conferenciant, formador. Col·labora habitualment en diversos mitjans, com “L’ofici de viure” de Catalunya Ràdio, que ofereix eines emocionals per a la vida diària. Ha publicat materials sobre temes diversos: lideratge conscient, empresa i espiritualitat, tècniques d’estudi, tècniques d’investigació, didàctica de l’ortografia, evolució moral, transformació de la masculinitat, fracàs escolar…entre d’altres.

carles_gelonchCarles Gelonch. Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (INEFC). Postgrau en Estudis sobre la Joventut (UdL).  Director del pla integral de desenvolupament de l’esport i l’activitat física a les Garrigues. Ha col·laborat en diverses ocasions amb l’INEFC a Lleida. Ha participat com a ponent, presentant comunicacions i experiències de l’aplicació de projectes i programes a les Garrigues en diverses jornades i congressos. Secretari tècnic del Consell Esportiu de les Garrigues.

 

jaume_hidalgoJaume Hidalgo. Promotor i dinamitzador el Programa Sèlvans de custòdia d’una xarxa de reserves forestals a la demarcació de Girona. Assenta les bases i el full de ruta per plantejar l’extensió i valorització d’una xarxa de boscos madurs a escala del territori de Catalunya i de la bioregió pirinenca. Forma part d’Acciónatura coordinant i desenvolupant el Projecte Sèlvans de conservació de boscos madurs i santuaris forestals i d’implementació d’una xarxa de boscos terapèutics.

 

06_masSebastià Mas. Doctor en Activitat Física i Esport. Professor d’exercici físic i salut al INEFC de Lleida i Barcelona, a la UdL i la UCC-UVic i tècnic esportiu a Drac Actiu. Membre del grup de recerca consolidat “Moviment Humà”, de la UdL.

 

 

 

eva_moreEva Morè. Responsable del grup de plantes aromàtiques i medicinals de l’Àrea de Productes Forestals no Fusters del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya i Coordinadora del projecte d’Itineraris Forestals Terapèutics.

 

 

 

beni_saballBeni Saball. Llicenciada en dret i Diplomada en comerç. Funcionària de la Generalitat de Catalunya. Sòcia fundadora i secretària de l’Associació de Bitlles Catalanes Terra Ferma de Lleida (Bitlles de Lleida);  Secretària de la Associació Sobirania i Justícia; Secretària de la sectorial Juristes per la Independència de l’ANC i Portaveu de la Plataforma REINICIA.

 

 

 merce_torMercè Tor. Llicenciada en Medicina i Cirurgia. Metgessa, especialista en: Salud Publica, Metge Puericultor; Medicina antiaging/antienvelliment; Medicina Estètica i Cirurgia cosmètica; Expert en Ètica i Deontologia Mèdica; Esp. en Peritatge Mèdic i Medicina Avaluadora. Des de l’any 1985 realitza la meva activitat professional a la Lleida, ciutat on va néixer. Funcionària de carrera: Tècnic Superior de Sanitat a l’Ajuntament de Lleida, Cap de Secció de Salut Publica, Representant Tècnic a la Red Española de Ciudades Saludables, Coordinadora Tècnica de la Xarxa Catalana de Ciutats Saludables…. Mes de 100 comunicacions/publicacions  en l’ àmbit de la Salud Publica i en el àmbit de la Medicina assistencial. Enguany ha rebut  el premi a la Excel·lència Professional  “ Estrella de oro”  en reconeixement a la trajectòria professional. Realitza la activitat de Medicina Assistencial a la meva consulta de la ciutat de Lleida.