Comitè CIENTÍFIC

03_aiguadeRamon Aiguadé. Doctor en Fisioteràpia. Psicopedagog. Professor del Departament Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida i adjunt VR de campus UdL per a temes de Promoció de la salut.
sebastia_barrancoSebastià Barranco. Metge per UB, tècnic superior de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya. Ha col·laborat com a professor de Salut Pública en la Escola de Treball Social, Infermeria i Medicina  de Lleida. Embaixador IRB Lleida
isabel

Isabel del Arco. Doctora en Psicopedagogia. Professora Titular d’Universitat del Departament de Pedagogia i Psicologia de la Universitat de Lleida.

 

carles

Carles Casanova. Doctor en Fisioteràpia. Professor de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida.

Diego Castro. Doctor en Ciències de l’educació. Professor de la Universitat Autònoma de Barcelona. Treballa en l’àmbit de governança de les institucions d’educació superior, en la gestió de centres educatius i la seva millora.

00_espigares

Gemma  Espigares. Infermera. Coordinadora del projecte O10K de la Càtedra DOTS.

josep_gabarro

Josep Gabarró. Economista i Actuari d’assegurances. Director de Planificació i Cooperació municipal de la Diputació de Lleida.

01_gairin

Joaquín Gairín. Doctor en l’àmbit de la pedagogia. Catedràtic de didàctica i organització escolar. Universitat Autònoma de Barcelona

iraida_gimeno

Iraida Gimeno. Doctora en l’àmbit de la salut. Infermera. CAP Primer de maig de Lleida.

luisa

M. Luisa Guitard. Doctora en Infermeria.  Professora de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida.

Teresa Hernandez. Doctora en Farmàcia (UAB).  Coordinadora de Promoció i Saluta Comunitària a Lleida i Alt Pirineu i Aran de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. Professora Associada de la UdL en el grau de Nutrició Humana i Dietètica. 
alicia_marquez

Alicia Márquez. Infermera.  CAP Rambla Ferran i Coordinadora del Programa Salut i Escola territorial de Lleida.

 

06_masSebastià Mas. Doctor europeu en l’àmbit de l’activitat física i l’esport. Comissió d’experts d’AF i salut del COPLEFC, representant de l’INEFC Lleida a HEPA Europe, col·laborador PINSAP.
Sergi Matas. Llicenciat en ciències de l’activitat física i l’esport. Estudiant de doctorat amb una beca d’investigació a l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya.

Joan Palmi. Catedràtic de psicologia INEFC Lleida. Responsable de psicologia centre salut AVANTMEDIC. Co-director Master Psicologia de l’Esport UAB-INEFC.

Joan Antoni Prat. Doctor “Honoris Causa” per la Universitat de Sant Petersburg. Llicenciat en Educació Física per l’INEF de Madrid. Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya.
 04_serraNoemí Serra. Doctora en l’àmbit de l’activitat física i l’esport. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Professora del Tecnocampus Mataró-Maresme i Responsable d’investigació de l’associació Nereu.
07_serrano

José Serrano. Doctor en l’àmbit de la medicina. Institut de Recerca Biomèdica. Professor del grau de nutrició de la Universitat de Lleida.

pa
Patrícia Silva. Doctora en Pedagogia. Professora Lectora del Departament de Pedagogia i Psicologia de la Universitat de Lleida.